06 12 778 662 info@sos-els.nl

Financieel gezond worden

Voor iedereen die klaar is met financiële zorgen

Het kan zijn dat er opeens minder geld binnenkomt door baanverlies of een scheiding. Of je geeft juist meer uit, bijvoorbeeld omdat je een kind hebt gekregen of een duurder huis hebt gekocht.
Het maakt eigenlijk niet uit wat de oorzaak is, het gevolg is hetzelfde: je bent de grip op je financiën kwijt. Dat vind je eng.
Misschien heb je schulden opgebouwd of je bent bang dat er problemen komen. Je wilt je geen zorgen meer maken of je met je geld het eind van de maand wel gaat halen. Je grootste nachtmerrie is om in de schuldhulpverlening te komen.

Allereerst wil ik je iets vertellen: 1 op de 3 huishoudens heeft schulden. Je bent niet de enige. Maar jij wilt er nu iets aan doen!
Jij bent klaar om de touwtjes weer in handen te nemen. Stap over de drempel en laat mij je helpen. Neem gerust contact op.

Hoe jij weer financieel gezond wordt

We maken kennis met elkaar. Wil je met mij samenwerken? Dan bespreken we op welk gebied jij hulp nodig hebt.
We creëren inzicht in je financiën. We kijken hoeveel geld er inkomt en uitgaat en we kijken ook naar eventuele schuldeisers. Ik onderzoek ook of je gebruik kunt maken van overheidsregelingen.

We maken een budgetoverzicht, zodat je weet hoeveel je waaraan kunt uitgeven. Ik verander je kijk op geld en geef je tools om de controle, ook in de toekomst, te behouden.

Het eindresultaat

Je hebt inzicht in je inkomsten en uitgaven. Alles is weer onder controle. Dat geeft je rust en vrijheid.