06 12 778 662 info@sos-els.nl

Over mij

Els Sondervan

Al zo lang ik me kan herinneren, houd ik van orde, structuur en overzicht. Ze zijn in mijn wezen verankerd en vormen een rode draad in mijn leven.
Gedurende mijn loopbaan heb ik orde geschapen en structuur aangebracht. Ik heb gewerkt met begrotingen en het stellen van (financiële) doelen.

Door een artikel in de krant werd ik me bewust van de opleiding tot professional organizer. Er vielen heel veel puzzelstukjes op hun plek! Enkele maanden later hoorde ik van de opleiding tot budgetcoach.
Het werd een optelsom: mensen met chaos in hun huis of werk hebben soms ook te maken met chaos in hun financiën.

Mijn uiteenlopende ervaring en de kennis die ik bij deze opleidingen heb opgedaan, hebben ervoor gezorgd dat ik hardop kan zeggen: als ik bij jou of je medewerkers structuur en overzicht in de financiën kan brengen, komt er ruimte voor nieuwe inspiratie.
Het is fantastisch om te ervaren dat mijn hulp in het aanbrengen van overzicht in je financiën zoveel rust kan brengen. Daar word ik een blij mens van!

 

SOS-Els: jouw eerste hulp naar een leven zonder geldzorgen.

Ik ben erg benieuwd naar wie jij bent en waar jij hulp bij nodig hebt. Zullen we een keer een (virtueel) kopje koffie of thee doen? Neem contact met me op!